Langbordsmiddag

Meet, Eat ’n’ Talk 16. + 18. august 2019
Fællesspisning efter forestillingerne

Måltidet var en central del af livet i Decentret på Møn og omkring spisestuens store bord blev der ivrigt diskuteret og inspireret. Elsa kokkererede selv til de mange kunstnere, litterater og intellektuelle, og hendes enkle sammenkogte retter var legendariske.

Vi vil gerne involvere og engagere publikum i debatten om Elsa Gress, og inspireret af myten om middagene på Decenter inviterer vi publikum til 2 fællesspisninger efter operaforestillingerne.
Middagen, som operagæsterne kan tilkøbe, bliver tilvejebragt på gode, lokale råvarer samt nykomponerede ’Elsa Gress-produkter’. Den serveres i intime og sanselige omgivelser ved langborde midt i kunstudstillingen i Den Bøhmiske Hal, hvorved publikum aktivt bliver inddraget som en integreret del af udstillingen. De medvirkende fra forestillingen vil være til stede, spise med og deltage med indslag sammen med publikum, der under middagen får mulighed for at tale sammen og udveksle synspunkter om forestillingen og Elsa Gress’ person, holdninger og forfatterskab mv.

Kuvertpris: 160,- + drikkevarer.
Arrangementet udbydes som et ekstratilbud til operaforestillingerne, og købes separat på forhånd.
Der er elevator i bygningen, så også borgere med funktionsnedsættelse kan deltage.